Stekt biff med chilibearnaise och krispig bönsallad
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Stek eller grilla köttet snabbt på hög värme så det blir rosa inuti. Skär upp och dippa i het bearnaisesås. Servera med krispiga bönor.
Ingredienser
Biff, tex ryggbiff eller entrecote
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
2 msk |
Sallad:
Blandad grönsallad
|
60 g |
---|---|
Färsk haricots verts
|
100 g |
Vaxbönor
|
100 g |
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
Rapsolja
|
2 msk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Chilibearnaisesås
|
2 dl |
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
430 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 6 g |
Fett: | 30 g |

