Stekt biff med chilibearnaise och krispig bönsallad
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Stek eller grilla köttet snabbt på hög värme så det blir rosa inuti. Skär upp och dippa i het bearnaisesås. Servera med krispiga bönor.
Ingredienser
|
Biff, tex ryggbiff eller entrecote
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
| 2 msk |
Sallad:
|
Blandad grönsallad
|
60 g |
|---|---|
|
Färsk haricots verts
|
100 g |
|
Vaxbönor
|
100 g |
|
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
|
Rapsolja
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Chilibearnaisesås
|
2 dl |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
565 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g |
| Protein: | 25,4 % | 35,3 g |
| Fett: | 72,3 % | 46,2 g |
| Kolhydrater: | 2,3 % | 3,2 g |