Stekt biff med chilibearnaise och krispig bönsallad

Stekt biff med chilibearnaise och krispig bönsallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Stek eller grilla köttet snabbt på hög värme så det blir rosa inuti. Skär upp och dippa i het bearnaisesås. Servera med krispiga bönor.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sallad:

  • 60 g blandad grönsallad
  • 100 g färsk haricots verts
  • 100 g vaxbönor
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk rapsolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl chilibearnaisesås

Gör så här:

Gör så här:

Börja med salladen. Rensa bönorna och koka ca 2 min i saltat vatten. Blanda salladen med bönorna. Rör ihop vinäger, olja, salt och peppar. Ringla dressingen över salladen. Salta och peppra köttet. Stek i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Låt köttet vila några min. Skär köttet i tjocka strimlor och servera med salladen och såsen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem