Stekt biff med chilibearnaise och krispig bönsallad

Stekt biff med chilibearnaise och krispig bönsallad

Betyg

(6 st)

Stek eller grilla köttet snabbt på hög värme så det blir rosa inuti. Skär upp och dippa i het bearnaisesås. Servera med krispiga bönor.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Sallad:

  • 60 g blandad grönsallad
  • 100 g färsk haricots verts
  • 100 g vaxbönor
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk rapsolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl chilibearnaisesås

Gör så här:

Gör så här:

Börja med salladen. Rensa bönorna och koka ca 2 min i saltat vatten. Blanda salladen med bönorna. Rör ihop vinäger, olja, salt och peppar. Ringla dressingen över salladen. Salta och peppra köttet. Stek i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Låt köttet vila några min. Skär köttet i tjocka strimlor och servera med salladen och såsen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem