Rostad spetskål med ugnsbakade betor och kryddig krassekräm

Rostad spetskål med ugnsbakade betor och kryddig krassekräm

1 tim Huvudrätt
Tänk "family style dinner" på nyår. Alla får samma tillbehör men olika huvudråvara - i detta fallet spetskål. Årets kock 2020 Ludwig Tjörnemo står bakom rätten och bjuder på en ljuvlig rostad spetskål med ost och en len krassekräm. Laga bara den här rätten eller kockens hela festliga nyårsmeny.
Provlagat av Årets Kock Provlagat av Årets Kock
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

603 kcal

Protein: 10 g
Kolhydrater: 27 g
Fett: 50 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum