Rostad brysselkål med getost, pistagenötter och granatäpple
30 min
Buffé
•
&format=webp)
Rostad brysselkål får ett lyft med smulad chèvre, pistagenötter och granatäpple. Den milda, nötiga smaken från den ugnsrostade brysselkålen balanseras av getostens krämighet, granatäpplets friskhet och nötternas crunch.
Nytt
Ingredienser
Brysselkål
|
500 g |
---|---|
Olivolja
|
2 msk |
Chili flakes
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Topping:
Falbygdens® Getost
|
150 g |
---|---|
Pistagenötter
|
1 dl |
Granatäppelkärnor
|
½ dl |
Färsk persilja eller mynta
|
1 kruka |
Gör så här
Topping:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
303 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,2 g |
Protein: | 18,8 % | 14 g |
Fett: | 67,2 % | 23 g |
Kolhydrater: | 14 % | 10,4 g |

