Honungsstekta revbensspjäll med rostad brysselkål
4 tim 30 min
Buffé
•

Revbensspjällen blir saftiga när de får vara länge i ugnen. Lägg brysselkål i formen och stek med dem på slutet av tillagningstiden.
Ingredienser
Revbensspjäll
|
1½ kg |
---|
Kryddblandning:
50 g | |
Konc konc apelsinjuice
|
3 msk |
Japansk soja
|
1½ msk |
Sambal oelek
|
1 tsk |
Flytande honung
|
2 msk |
Flingsalt
|
1 tsk |
Brysselkål
|
500 g |
---|---|
1 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
440 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 32 g |
Kolhydrater: | 10 g |
Fett: | 30 g |

