Rökt makrill med smörgafflad potatis och picklade senapskorn
35 min
Brunch
Förrätt
Lunch
Varmrätt
•
Rökt makrill och smörgafflad potatis med en ragu på senapskorn, brynt smör, rädisa och schalottenlök.
Ingredienser
|
Vatten
|
1 dl |
|---|---|
|
Ättiksprit 12%
|
2 msk |
|
Strösocker
|
½ dl |
|
Senapsfrön
|
3 msk |
|
Färskpotatis
|
200 g |
|---|---|
| 100 g | |
|
Rökt makrill
|
200 g |
|
Rädisor
|
4 |
|
Schalottenlök
|
1 |
|
Skuren färsk gräslök
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
451 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g |
| Protein: | 11,5 % | 12,8 g |
| Fett: | 70,1 % | 35,8 g |
| Kolhydrater: | 18,4 % | 20,4 g |