Lax i ugn med spenat och citronsås

Lax i ugn med spenat och citronsås

Betyg

(141 st)

30 min

Ugnsbakad rosmarinlax med smörfräst spenat och krämig citronsås. En enkel och god vardagsrätt!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Fräs spenaten i smör-&rapsolja och lägg i en ugnssäker form. Lägg på laxbitarna. Salta, peppra och strö över rosmarin. Häll såsen i formen och tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med kokt potatis.

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 490 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem