Sallad med bönor och rökt makrill

Sallad med bönor och rökt makrill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Snabblagad, smakrik och matig sallad. Bönor och makrill kan bytas ut mot linser och böckling för den som önskar variation.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g rökt makrill
  • 400 g blandade bönor på burk
  • 1 avokado
  • 10 körsbärstomater
  • 125 g blandad grönsallad

Rhode island sås:

Gör så här:

Gör så här:

Dela makrillen i mindre bitar. Häll upp bönorna i ett durkslag och spola dem med kallt vatten. Skala, kärna ur och skiva avokadon. Dela tomaterna. Varva alla ingredienserna på ett fat eller i en skål. Servera salladen med såsen och ett bröd.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem