Rödbetssallad med blåmögelost och päron
1 tim
Förrätt
•
Njut av en underbar rödbetssallad med blåmögelost, päron, hallon och krispiga hasselnötter. Denna sallad passar alldeles utmärkt att servera som förrätt. Om du vill ha en matigare sallad går det bra att lägga till kokt quinoa eller matvete.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
741 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 9,1 g |
Protein: | 13,4 g |
Kolhydrater: | 41,6 g |
Fett: | 58,5 g |
Ingredienser
Rödbetor, gulbeta eller polkabeta
|
500 g |
---|---|
Päron
|
1 |
Radicchio eller gemsallad
|
1 |
150 g | |
Färska hallon
|
2 dl |
Rostade hasselnötter
|
1 dl |
Dressing:
Olivolja
|
1 dl |
---|---|
Flytande honung
|
1 msk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Torkad timjan
|
1 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Nymalen svartpeppar
|
½ tsk |