Rabarbermjölk

Rabarbermjölk

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Rabarber, kardemumma och kvarg i en mjölkdrink som smakar sommar.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skär rabarbern i ½ cm stora bitar. Koka dem tillsammans med honung och vatten i en kastrull ca 5 min. Låt kallna. Mixa rabarbern med övriga ingredienser, häll upp på glas och dekorera ev med myntablad. Servera genast.

Näringsvärden, per glas

  • Energi: 390 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 54 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem