Rabarberkyckling

Rabarberkyckling

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(165 st)

Kyckling på annorlunda vis - supergott, måste provas! Rabarber gör maträtten vacker och syrligt god. För mindre syrlighet, ta lite mer honung.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g potatis

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Börja med att koka potatisen i saltat vatten. Sätt ugnen på 225°.
  2. Salta kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna. Skär rabarbern i bitar. Lägg kyckling och rabarber i en ugnssäker form.
  3. Vispa ihop övriga ingredienser och häll det i formen. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. Garnera med gräslök och servera med potatisen.

Näringsvärden, per portion inklusive färskpotatis

  • Energi: 585 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag