Rabarbermarmelad

Rabarbermarmelad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Spara försommarens späda rabarber i en burk! Rabarbermarmelad passar på smörgåsen, pannkakorna, våfflorna eller varför inte i en sommarsmoothie när höstmörkret faller på?

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • 500 g syltsocker

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva rabarbern i 1 cm tjocka skivor och blanda med sockret i en kastrull. Låt sockret få smälta på svag värme. När sockret smält, höj värmen och låt marmeladen koka ca 2 min. Häll upp på väl rengjorda burkar och sätt på locket genast så att det blir vakuum i burken.

10 min

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem