Rabarberlemonad
1 tim
Frysbar
•

Friskt, somrigt och med en liten twist av ingefära – denna rabarberlemonad är den perfekta törstsläckaren under varma dagar. Enkel att göra, vacker i glaset och lika uppskattad på picknicken som till sommarens fester.
Ingredienser
Rabarber
|
400 g |
---|---|
Färsk ingefära, ca 20 g
|
1 bit |
Pressad citron, ca 4 citroner
|
1¼ dl |
Strösocker
|
1½ dl |
Vatten
|
1½ liter |
Vaniljpulver
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per liter
Energi:
426 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per liter | |
---|---|---|
Fiber: | - | 15,5 g |
Protein: | 2,2 % | 2,3 g |
Fett: | 2,7 % | 1,3 g |
Kolhydrater: | 95,1 % | 99,7 g |

