Potatisstomp
40 min
Tillbehör
•
Stomp är mos med lite grövre bitar. Smaksatt med finrivet citronskal och smakrik cheddarost passar det bra till både långkokta grytor och snabbstekta fiskpinnar.
Ingredienser
|
Mjölig potatis
|
800 g |
|---|---|
| 2 dl | |
| 2 dl | |
| 25 g | |
|
Citron
|
finrivet skal av ½ |
|
Malen vitpeppar
|
1 krm |
|
Salt
|
2 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
206 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,4 g |
| Protein: | 13,4 % | 6,8 g |
| Fett: | 38,2 % | 8,9 g |
| Kolhydrater: | 48,4 % | 24,6 g |