Plankstek
1 tim
Huvudrätt
Middag
•

Duchessepotatis är extra lyxigt potatismos med äggula och riven cheddarost. Ta en genväg och servera planksteken med färdig bearnaisesås.
Ingredienser
Duchessepotatis:
Potatis
|
750 g |
---|---|
Äggulor
|
3 |
6 msk | |
Salt
|
1 tsk |
1 dl |
Biff:
Oxfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
2 msk |
Tillbehör:
Tomater
|
2 |
---|---|
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Ströbröd
|
½ dl |
Salt
|
1 krm |
1 msk | |
Färsk haricots verts
|
200 g |
Bacon
|
6 skivor |
Bearnaisesås
|
2 dl |
Gör så här
Duchessepotatis
Biff
Tillbehör
Servering
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
687 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,6 g |
Protein: | 18,6 % | 31,4 g |
Fett: | 66,4 % | 51,6 g |
Kolhydrater: | 15 % | 25,3 g |
Serveringsförslag:
Recept till bearnaisesås

