Pizzalimpa capricciosa

Pizzalimpa capricciosa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Matigt mellanmål som är lika lätt att baka som scones. Lite klumpar i degen gör ingenting!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 1 st

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smörj en form ordentligt med smör-&rapsolja. Skär skinkan i tunna strimlor och mozzarellan i små tärningar. Blanda med tomatsås, riven ost och oregano i en skål. Ställ åt sidan. Blanda smör-&rapsolja, mjölk och ägg och vispa till en jämn smet. Ställ åt sidan. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Häll på mjölkblandningen och blanda ihop.Klicka ut degen jämnt i formen. Lägg tomatsåsen som en sträng i mitten och tryck ner den lite. Grädda i mitten av ugn ca 50 minuter.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 2670 kcal
  • Protein: 111 g
  • Kolhydrater: 237 g
  • Fett: 141 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag