Fyllda bröd med spenat och ost

Fyllda bröd med spenat och ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(172 st)

Bröd som bakas av färdig pizzadeg och fylls med spenat och cheddarost - snabbt och mättande. De fyllda bröden passar lika bra på utflykten som på buffén.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och pressa ur vätskan. Rulla ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Pensla halva degen med smör-&rapsolja. Strö över spenat, ost och oregano. Vik över den andra halvan och nyp ihop kanterna. Pensla med smör-&rapsolja och strö över flingsalt. Grädda i mitten av ugnen 12–15 min. Låt svalna något innan brödet skärs upp.

Tips:

Väldigt goda att värma på grillen.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 148 kcal
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem