Fyllda bröd med spenat och ost

Fyllda bröd med spenat och ost

30 min Buffé Mellanmål Frukost
Bröd som bakas av färdig pizzadeg och fylls med spenat och cheddarost - snabbt och mättande. De fyllda bröden passar lika bra på utflykten som på buffén.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fyllda-brod-med-spenat-och-ost/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Tina spenaten och pressa ur vätskan.
  • Rulla ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Pensla halva degen med smör-&rapsolja. Strö över spenat, ost och oregano.
  • Vik över den andra halvan och nyp ihop kanterna. Pensla med smör-&rapsolja och strö över flingsalt.
  • Grädda i mitten av ugnen 12–15 min.
  • Låt svalna något innan brödet skärs upp.
Klart!

Väldigt goda att värma på grillen.

Energi:

148 kcal

Fiber: 1 g
Protein: 6 g
Kolhydrater: 15 g
Fett: 7 g

Ingredienser

Pizzadeg ca 400 g
1
Fryst bladspenat
200 g
2 msk
150 g
Torkad oregano
2 tsk
Flingsalt
1 tsk