Paprikor fyllda med krämig ost

Paprikor fyllda med krämig ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Lyxiga och lättlagade ugnsbakade paprikor med smak av Medelhavet. Servera dem med bröd och sallad som en lättare måltid eller som ett tillbehör på en buffé.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Mixa ost och ägg i en bunke med en mixerstav till en slät smet. Tvätta och dela paprikorna i halvor och ta bort skaft och frön. Lägg paprikorna på en plåt med bakplåtspapper. Fördela ostkrämen i halvorna och tillaga i mitten av ugnen ca 35 min. Häll oljan i en kastrull och värm till ca 140°. Fritera salviabladen i oljan, några i taget, i ett par minuter. Ta upp salvian och låt rinna av på hushållspapper. Toppa varje halva med krispig salvia. Servera paprikorna med blandsallad och surdegsbröd.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem