Igelkottsbröd

Igelkottsbröd

Betyg

(1 st)

20 min

Fyll frallor med vitlökssmör, örter och ost och grädda dem gyllene. Både gott, snyggt och smart då torrt bröd kan användas och få nytt liv. Istället för frallor kan du ta ett runt lantbröd och göra en stor igelkott.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Skär frallorna i ett rutmönster, inte helt igenom. Rör ihop smöret med övriga ingredienser. Fördela smöret i ”gliporna” på frallorna. Grädda i mitten av ugnen 4-5 min.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem