Pizzadeg på cottage cheese
1 tim
Brunch
Lunch
Middag
•

Det funkar att göra pizzadeg på KESO® Cottage cheese! Degen blir mättande och god, inte riktigt lika krispig som en klassisk pizza, men ändå riktigt bra - och lättlagad! Vi toppar denna pizza med sardeller, kapris, avokado, tomat, kapris och citron.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
250 | |
1 dl | |
Vetemjöl
|
2½ dl |
Bakpulver
|
1 tsk |
Topping:
Tomatsås
|
½ dl |
---|---|
1½ dl | |
Sardellfiléer
|
5 |
Vid servering:
Rucola eller ärtskott
|
65 g |
---|---|
Avokado
|
1 |
Cocktailtomater
|
5 |
Kapris
|
2 msk |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Chili flakes
|
|
Flingsalt
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
331 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,8 g |
Protein: | 15,4 % | 12,5 g |
Fett: | 43,3 % | 16,2 g |
Kolhydrater: | 41,3 % | 33,6 g |

