Köttfärspiroger

Köttfärspiroger

Betyg

(224 st)

Smördeg, köttfärs och riven ost är grunden för de här frasigt goda pirogerna som passar bra med en sallad till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 st

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Kavla ut smördegsplattorna något och dela dem på mitten. Stek köttfärsen i smör i en stekpanna. Tillsätt crème fraiche och låt det koka ihop. Skär tomaten i små tärningar och blanda med färsen. Låt svalna något. Riv osten och rör ner. Lägg en klick av fyllningen på varje smördegsruta och vik ihop. Nyp ihop kanterna. Pensla med uppvispat ägg. Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem