Napolitansk pizza
Budget

Napolitansk pizza

Huvudrätt
Allt hänger på degen! Napolitansk pizza ska ha tunn botten med tjocka, fluffiga kanter. Då använder man gärna en deg som har jäst länge, 34 tim för att vara exakt. Bakar ut pizzan försiktigt och tryck inte till kanten. Det blir extra bra om man gräddar pizzan på pizzasten eller pizzastål. Men det går också fint med den vanliga ugnsplåten. Nu är det bara bjuda hem nära och kära på nybakad "Pizza Napoletana"!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!

Näringsvärden, per pizza utan pesto

Energi:

807 kcal

Protein: 41 g
Kolhydrater: 91 g
Fett: 30 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum