Pizzadeg med durumvete

Pizzadeg med durumvete

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(12 st)

Durumvete och honung gör pizzadegen smidig vid utbakningen och knaprig när den gräddas.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 0.3 pkt jäst à 50 g
  • 3 dl kallt vatten
  • 1½ tsk flytande honung
  • 1 tsk salt
  • 2 msk olivolja
  • 6 dl vetemjöl special
  • 2 dl durumvetemjöl

Gör så här:

Gör så här:

Blanda jäst, vatten, honung, salt och olja i en degbunke, rör tills allt löst sig. Tillsätt mjölet lite i taget och arbeta till en jämn och smidig deg. Låt jäsa övertäckt ca 2 tim.

Näringsvärden, per sats

  • Energi: 1990 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 358 g
  • Fett: 34 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem