Pincho med krabba

15 min
Arbetstid: 15 min
Buffé
Pincho med krabba

Festlig, fin och oemotståndlig pincho som man gärna tar två av!

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Krabbkött
85 g
3 g
Hackad färsk gräslök
1 msk
Citron
grovrivet skal av ½
Strimlade torkade aprikoser
2

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Låt krabbköttet rinna av. Blanda med färskost och gräslök. Lägg röran på bröden.
  • Strö över citronskal och aprikoser.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.
Markera receptet som tillagat

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi har länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per st

Energi:

91 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 1,7 g
Protein: 25,3 % 5,7 g
Fett: 11,6 % 1,2 g
Kolhydrater: 63,1 % 14,2 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-krabba/