Pincho med krabba
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
•

Festlig, fin och oemotståndlig pincho som man gärna tar två av!
Ingredienser
Baguette
|
4 skivor |
---|
Krabbkött
|
85 g |
---|---|
3 g | |
Hackad färsk gräslök
|
1 msk |
Citron
|
grovrivet skal av ½ |
Strimlade torkade aprikoser
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi har länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.
Näringsvärden, per st
Energi:
91 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 25,3 % | 5,7 g |
Fett: | 11,6 % | 1,2 g |
Kolhydrater: | 63,1 % | 14,2 g |

