Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Pepparstekt oxfilé med glaserade betor
Pepparstekt oxfilé med glaserade betor
1 tim
Huvudrätt
•
Kommentarer
Saftig oxfilé får välbalanserad smak av två olika sorters peppar. En härlig kötträtt med betor och vackert grönt smör. Receptet är skapat av Tom Sjöstedt, Årets Kock 2008.
Andra liknande recept
60+ min
Beef Wellington
(23)
1 tim
Plankstek
(106)
45 min
Surf and turf
(8)
30 min
Oxfilépasta
(77)
50 min
Biff Rydberg
(209)
Tom Sjöstedt
Årets kock 2008
Provlagat av Arla Mat
Klart!
Tips:
Lägg örtsmöret i en plastpåse, klipp ett litet hål i ena hörnet och spritsa ut det.
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
580 kcal
Protein:
35 g
Kolhydrater:
23 g
Fett:
39 g
Ingredienser
Andra liknande recept
60+ min
Beef Wellington
(23)
1 tim
Plankstek
(106)
45 min
Surf and turf
(8)
30 min
Oxfilépasta
(77)
50 min
Biff Rydberg
(209)
Oxfilé i ugn
(20)
45 min
Tagliata
(3)
45 min
Råbiff med kapriskräm
(2)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum