Pasta med rostad vitlök och karljohan crème fraiche

Pasta med rostad vitlök och karljohan crème fraiche

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(244 st)

Pasta med spenat och rostad vitlök i en ljuvlig sås på crème fraiche som är smaksatt med karljohansvamp, timjan och citron. Underbart god!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och skiva vitlöken. Fräs den i smör några minuter och blanda ner spenaten mot slutet. Häll av pastan och lägg tillbaka den i kastrullen. Blanda ner crème fraiche, vitlök och spenat. Rör om och låt det bli varmt. Tillsätt ev lite vatten. Smaka av med salt och peppar. Strö över riven ost vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 425 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag