Pannbiff med krämig bön- och potatissallad
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Pannbiff passar lika bra veckans alla dagar - med eller utan gäster vid middagsbordet! Biffarna får god smak av senap och rosmarin.
Ingredienser
| 1 dl | |
|
Ströbröd
|
½ dl |
|
Liten gul lök
|
1 |
| 1 msk | |
|
Blandfärs
|
400 g |
|
Ägg
|
1 |
|
Hackad färsk rosmarin
|
1 msk |
|
Dijonsenap
|
1½ msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Bön- och potatissallad:
|
Potatis
|
600 g |
|---|---|
|
Små vita bönor
|
400 g |
|
Rödlök
|
½ |
|
Salladslök
|
1 |
|
Kapris
|
2 msk |
| 3 dl | |
|
Riven pepparrot
|
2 msk |
|
Tärnat äpple
|
½ |
|
Citron
|
rivet skal och saft av ½ |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Örtsallad:
|
Rucola
|
40 g |
|---|---|
|
Grovhackad färsk dill
|
½ dl |
|
Klippt krasse
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
617 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 13,1 g |
| Protein: | 23,1 % | 35,1 g |
| Fett: | 41,9 % | 29,2 g |
| Kolhydrater: | 35 % | 53,2 g |