Pannbiff med krämig bön- och potatissallad
                                
                                     45 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Pannbiff passar lika bra veckans alla dagar - med eller utan gäster vid middagsbordet! Biffarna får god smak av senap och rosmarin.
Ingredienser
| 1 dl | |
| 
                                            
                                                Ströbröd
                                            
                                     | ½ dl | 
| 
                                            
                                                Liten gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 1 msk | |
| 
                                            
                                                Blandfärs
                                            
                                     | 400 g | 
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Hackad färsk rosmarin
                                            
                                     | 1 msk | 
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 1½ msk | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
Bön- och potatissallad:
| 
                                            
                                                Potatis
                                            
                                     | 600 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Små vita bönor
                                            
                                     | 400 g | 
| 
                                            
                                                Rödlök
                                            
                                     | ½ | 
| 
                                            
                                                Salladslök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Kapris
                                            
                                     | 2 msk | 
| 3 dl | |
| 
                                            
                                                Riven pepparrot
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Tärnat äpple
                                            
                                     | ½ | 
| 
                                            
                                                Citron
                                            
                                     | rivet skal och saft av ½ | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Svartpeppar
                                            
                                     | 1 krm | 
Örtsallad:
| 
                                            
                                                Rucola
                                            
                                     | 40 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Grovhackad färsk dill
                                            
                                     | ½ dl | 
| 
                                            
                                                Klippt krasse
                                            
                                     | 1 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
617 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 13,1 g | 
| Protein: | 23,1 % | 35,1 g | 
| Fett: | 41,9 % | 29,2 g | 
| Kolhydrater: | 35 % | 53,2 g | 
 
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp)