Panang curry
30 min
Huvudrätt
Matlåda
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
En lättlagad favorit att ta till när längtan efter stark mat sätter in. Denna panang curry är tillagad med kyckling, broccoli och paprika. Vi har använt oss av en färdig currypasta, och såsen blir härligt krämig med både kokosmjölk och grädde. Toppa panag curry med thaibasilika eller färsk koriander.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Kycklinglårfilé
|
450 g |
---|---|
Rödlök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
3 |
Broccoli
|
1 |
Röd paprika
|
1 |
Arla Köket® Smör- & rapsolja
|
2 msk |
Panang currypasta
|
2 msk |
Kokosmjölk
|
400 ml |
Arla Ko® Eko Vispgrädde
|
2 dl |
Fisksås
|
2 tsk |
Salt
|
Thaibasilika eller koriander
|
1 kruka |
---|---|
Jasminris
|
4 port |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per portion
Energi:
816 kcal
Näringsvärden per portion | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Fett: | 49 g |
Kolhydrater: | 58 g |

