Ostpaj med grahamsmjöl

Ostpaj med grahamsmjöl

Härlig ostpaj med grahamsmjöl och kvarg i pajskalet. Bjud en fräsch sallad till!
Betyg (142 st)

Mitt betyg:

Ostpaj med grahamsmjöl

Härlig ostpaj med grahamsmjöl och kvarg i pajskalet. Bjud en fräsch sallad till!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Receptet gäller för 6 port

Fyllning:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Hacka ihop smör och mjöl till en grynig massa för hand eller i matberedare. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar botten, ca 28 cm i diameter. Nagga med en gaffel. Ställ formen i kylen ca 30 min. Förgrädda pajbotten i mitten av ugnen ca 12 min. Vispa ihop grädde, ägg, äggulor, salt och peppar. Rör ner osten i blandningen. Fördela den i pajskalet. Grädda i mitten av ugnen ca 25 min. Låt pajen svalna något.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.