Ölmarinad med timjan
10 min
•
En mild marinad som gör köttet saftigt. Passar framförallt till fläsk och nötkött.
Ingredienser
|
Ljus öl
|
1 dl |
|---|---|
|
Hackad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Barbequesås
|
3 msk |
|
Dijonsenap
|
½ msk |
|
Repad färsk timjan
|
½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Använd gärna en ziplockpåse eller dubbla plastpåsar. Lägg påsen i en form och vänd efter halva tiden. Marinaden blir jämt fördelad och tränger in i köttet.
Näringsvärden, per port
Energi:
25 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 8 % | 0,5 g |
| Fett: | 3,5 % | 0,1 g |
| Kolhydrater: | 77,2 % | 4,8 g |