Kyckling tandoori

Kyckling tandoori

Betyg

(17 st)

Låt Indien inspirera! Bjud på kryddig och underbart god tandoorikyckling ikväll!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • ca 1 kg kycklingdelar
  • 2 dl Arla Köket® matyoghurt matyoghurt 8%
  • 1 msk färsk ingefära
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1½ tsk garam masala
  • 2 krm cayennepeppar
  • 1 tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Lägg kycklingdelarna i en skål. Blanda matyoghurt med ingefära, pressad vitlök, garam masala, cayennepeppar, gurkmeja, chilipulver och salt. Häll blandningen över kycklingdelarna och täck med folie. Låt marinera 3-4 tim eller över natten. Sätt ugnen på 200°. Lägg kycklingdelarna i en långpanna. Stek dem i nedre delen av ugnen 30-40 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem