Ölglaze med lök, hickory och äpple
40 min
Tillbehör
•

En söt glaze med aningen beska från öl. Genom att steka löken länge på låg värme blir den mjuk och söt i smaken. God på ljust kött som fläsk och kyckling.
Ingredienser
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
3 msk | |
Mörkt muscovadosocker
|
1 dl |
Konc äppeljuice
|
2 msk |
Lagerblad
|
2 |
Mörk öl à 33 cl
|
1 dl |
Barbequesås med hickory
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Glazen är också god att smaksätta med lite chipotlepasta eller knaperstekt bacon.
Näringsvärden, per port
Energi:
214 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 1,1 % | 0,6 g |
Fett: | 37,2 % | 9 g |
Kolhydrater: | 59,4 % | 31,3 g |

