Mynta- och fänkålsmarinad

Mynta- och fänkålsmarinad

Betyg

(0 st)

Myntaälskare se hit! Här får örten spela huvudrollen i en marinad med hetta från chili och lätt lakritssmak från fänkål. God till lamm och lax.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl hackad färsk mynta
  • 4 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • 2 hackade grön chilipeppar
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 3 msk krossade hela fänkålsfrön
  • rivet skal av 2 citroner
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop alla ingredienser till marinaden. Lägg i en skål eller plastpåse, blanda ner köttet och låt marinera 2-6 timmar. Vänd efter halva tiden. Grilla.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem