Mörk choklad med ädelost och tomatchutney
                                
                                    1 tim 20 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Mörk choklad och ädelost är en spännande kombination. Choklad och ädelost varvas vid serveringen med en härlig chutney på tomater och äpple.
Ingredienser
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Mörk choklad 70%
                                            
                                     | 100 g | 
Tomatchutney:
| 
                                            
                                                Plommontomater
                                            
                                     | 6 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | ½ | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Äpple fast sort
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Vinäger
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Honung
                                            
                                     | 3 msk | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
394 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g | 
| Protein: | 8,8 % | 8,5 g | 
| Fett: | 56,5 % | 25,2 g | 
| Kolhydrater: | 34,7 % | 33,6 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    