Mandelmusslor med fikon och smetana
Budget

Mandelmusslor med fikon och smetana

60+ min Efterrätt
Det doftar ljuvligt av mandel och smör när man bakar mandelmusslor. Här har sylten och grädden bytts ut mot färska ugnsbakade fikon och en len kräm med smetana. Receptet är skapat av Roy Fares, Årets konditor 2010.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!

Näringsvärden, per styck

Energi:

220 kcal

Protein: 2 g
Kolhydrater: 22 g
Fett: 14 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum