Majsgryta

Majsgryta

Vegetarisk gryta med majs och känsla av texmex. Majsgryta passar även bra på en tacobuffé. Salt, sött och knaprigt!
Betyg (13 st)

Mitt betyg:

Majsgryta

Vegetarisk gryta med majs och känsla av texmex. Majsgryta passar även bra på en tacobuffé. Salt, sött och knaprigt!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner

Till servering:

  • 150 g Apetina® vitost
  • 2 dl svart quinoa
  • 100 g majschips
  • 65 g blandad grönsallad

Gör så här:

Skala och hacka vitlöken. Fräs majs och vitlök i smör-&rapsolja i en gryta. Tillsätt tomater, buljongtärning och sambal oelek. Låt koka utan lock 3–4 min. Smula över osten. Koka quinoa enligt anvisning på förpackningen. Servera majsgrytan med quinoa, chips och sallad.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 520 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Fett: 21 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.