Beef chili

Beef chili

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(461 st)

En mustig chili på långkokt högrev med ljust öl och hetta från röd chili blir oemotståndligt god. Servera chili med tortillas, eller annat gott bröd, sallad och majs.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 900 g högrev
  • 5 vitlöksklyftor
  • 2 röd chili
  • Arla Köket® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk malen spiskummin
  • 2 tsk malen koriander
  • 2 tsk chilipulver
  • 2 tsk torkad oregano
  • 1 msk honung
  • 33 cl ljus öl
  • 2 msk oxfond

Gör så här

Gör så här

  1. Skär köttet i bitar. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och hacka chilin.
  2. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en gryta. Tillsätt övriga ingredienser.
  3. Låt koka under lock ca 2 ½ tim, rör om så att köttet blir trådigt.

Näringsvärden, per per port

  • Energi: 210 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag