Mustig chiligryta

Mustig chiligryta

Betyg

(188 st)

När löken är skalad är halva jobbet gjort! En enkel och riktigt mustig gryta som behöver god tid på spisen men sköter sig själv.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva vitlöken. Skär köttet i ca 3x3 cm stora tärningar och bryn det i smör i en gryta. Tillsätt vitlök, kryddor och tomatpuré. Häll på porter, fond och honung. Låt koka under lock på svag värme ca 1 tim. Skala och lägg i steklöken och koka ytterligare ca 1 tim. Höj värmen och rör i crème fraiche. Koka ihop ca 3 min och smaka av med salt. Servera chilin med fullkornsris blandat med svarta bönor och majs.

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem