Mustig chiligryta

Mustig chiligryta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(203 st)

När löken är skalad är halva jobbet gjort! En enkel och riktigt mustig gryta som behöver god tid på spisen men sköter sig själv.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva vitlöken. Skär köttet i ca 3x3 cm stora tärningar och bryn det i smör i en gryta. Tillsätt vitlök, kryddor och tomatpuré. Häll på porter, fond och honung. Låt koka under lock på svag värme ca 1 tim. Skala och lägg i steklöken och koka ytterligare ca 1 tim. Höj värmen och rör i crème fraiche. Koka ihop ca 3 min och smaka av med salt. Servera chilin med fullkornsris blandat med svarta bönor och majs.

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem