Lök- och olivtårta

Lök- och olivtårta

Betyg

(26 st)

Smakrik ugnsgräddad lök- och olivtårta som räcker till många!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Skala och skiva löken tunt. Fräs löken mjuk i smör i en stor stekpanna på svag värme. Rör ner grädden och krydda med salt, peppar och timjan. Låt det koka ca 10 min. och därefter svalna. Rör ner äggen i lökröran och häll alltsammans i en smord ugnssäker form, 23 cm diameter. Lägg i oliverna och strö över osten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min.

Tips:

Kan göras klart i förväg och värmas vid servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem