Lax- och potatispizza

Lax- och potatispizza

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(22 st)

Svenska smaker som lök, lax och potatis på pizzan blir uppskattad vardagslyx. Lägg på laxen precis före servering.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Skiva potatisen tunt. Koka den i vatten ca 2 min, låt rinna av. Skala och skiva löken. Rulla ut degen på plåt med bakplåtspapper. Bred ut kvarg på pizzabotten och strö över hälften av osten. Lägg på potatis, lök och resten av osten. Grädda i mitten av ugnen 8-10 min. Skär laxen i tunna skivor. Lägg på spenat och lax på pizzan. Mal peppar och riv över citronskal. Servera genast.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 710 kcal
  • Protein: 39 g
  • Kolhydrater: 65 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem