Krossade jordärtskockor

Krossade jordärtskockor

Betyg

(8 st)

60+ min

Jordärtskockor blir härligt mjuka och söta efter en stund i ugnen. Blanda gärna med andra rotfrukter på plåten, gott att servera till det mesta!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tvätta jordärtskockorna noga. Koka dem i lättsaltat vatten ca 10 min. Häll av och lägg jordärtskockorna i en ugnsfast form. Strö över salt,peppar och rosmarin, klicka på smöret. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min. Krossa jordärtskockorna lätt innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 160 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem