Körsbärskaka med vaniljsås

Körsbärskaka med vaniljsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(30 st)

Sommarens godaste kaka med saftiga körsbär som serveras med krämig vaniljsås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Smält smöret, rör ner ägg, socker mjöl och bakpulver. Klicka smeten i formen. Strö över körsbär och pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen ca 30 min. Servera kakan med lätt vispad vaniljvisp.

Näringsvärden, per bit inkl vaniljsås

  • Energi: 210 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem