Chokladmuffins med frosting

Chokladmuffins med frosting

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(529 st)

Chokladmuffins som blir lika ljuvligt krämiga som kladdkaka. Dekorera gärna muffins med vacker frosting och ett sött bär på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Frosting:

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet.
  3. Klicka ut smeten i pappersformar. Grädda i mitten av ugnen 12–14 min.
  4. Smält smöret till frostingen och låt det svalna. Rör ner kvarg. Bred frosting över muffinsen och låt stelna i kyl. Garnera med bär.

Tips:

Receptet kan räcka till 20 mindre muffins.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 220 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag