Klyftpotatis med vitlöksdip

Klyftpotatis med vitlöksdip

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Mumsig klyftpotatis med smakrik vitlöksdip - en favorit för både stora och små vid alla tillfällen!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Tvätta potatisen och skär den i klyftor. Ställ dem på ett ugnssäkert fat med skalet ner. Krydda med salt. Stek i ugnen vid 200º, 20-30 min. Blanda lätt crème fraiche med pressad vitlök. Smaka av med salt. Servera dippen till potatis klyftorna.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem