Mandelmassa till semlor
10 min
•
Arbetstid: 10 min
Frysbar
•
Fyll dina hembakade semlor med den klassiska fyllningen. Mandelsmassa till semlor ska blandas med inkrom från semmelbullen och lite mjölk. Detta för att göra mandelmassan mjukare samt att få plats med så mycket fyllning som möjligt. Fyll semlan med den mjuka mandelmassan, nyvispad grädde och trekantslock.
Ingredienser
|
Mandelmassa, riven
|
300 g |
|---|---|
| 1 dl | |
| 5 dl | |
|
Florsocker
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per sats
Energi:
3290 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per sats | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 10,5 g |
| Protein: | 5,5 % | 44,2 g |
| Fett: | 73,1 % | 272 g |
| Kolhydrater: | 21,4 % | 173,6 g |