Kanelbullesemla

Kanelbullesemla

10 min Mellanmål Efterrätt
Kanelbullesemla, vad är det? Jo det är två underbara bakverk i ett. Fyll en kanelbulle med mandelmassa, läckra krispiga marconamandlar och perfekt vispad grädde. Underbart gott med ett glas iskall mjölk.
Karolina Sparring
Karolina Sparring Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kanelbullesemla/

Gör så här

  • Skär av ett lock på varje bulle. Gröp ur lite inkråm ur bullarna och blanda med mjölk och riven mandelmassa. Fyll bullarna med blandningen.
  • Hacka mandlarna och strö över mandelmassan.
  • Vispa grädden luftig och fluffig, helst för hand - då blir den allra godast!
  • Lägg en klick vispgrädde i varje bulle. Lägg tillbaka locken och servera med ett glas iskall mjölk.
Klart!
Energi:

350 kcal

Protein: 7 g
Kolhydrater: 38 g
Fett: 19 g

Ingredienser

Kanelbullar
4
Fyllning:
2 msk
Mandelmassa av god kvalitet
50 g
Marconamandlar
1 dl
2 dl
Inkluderad
Arlas kanelbulle
60+ min
Arlas kanelbulle
(550)