Kikärtspannkakor

Kikärtspannkakor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(62 st)

Lyxigt recept på frasiga pannkakor inspirerade av den italienska pannkakan farinata. Kikärtsmjölet i pannkakorna kan bytas ut mot majsmjöl.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp mjölken i en kastrull, vispa i mjölet. Tillsätt ägg, rosmarin och salt. Rör till en slät smet och låt svälla ca 15 min. Stek tunna pannkakor i smör-&rapsolja. Servera med ost, fikon, rucola och ev skinka.

Näringsvärden, per port exkl skinka

  • Energi: 505 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 41 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem