Karljohanpanna

Karljohanpanna

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Recept på enkel och jättegod vardagsrätt med fräsch smak av äpple, karljohan, timjan och citron.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skär skinkan i strimlor. Skala löken och kärna ur äpplena. Skär lök och äpplen i klyftor. Salta och stek köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt lök och äpple och låt det fräsa med en stund. Rör ner crème fraiche, vatten och citronskal. Koka upp och smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per port inkl pasta

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag