Karljohanpanna

Karljohanpanna

Betyg

(0 st)

Recept på enkel och jättegod vardagsrätt med fräsch smak av äpple, karljohan, timjan och citron.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär skinkan i strimlor. Skala löken och kärna ur äpplena. Skär lök och äpplen i klyftor. Salta och stek köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt lök och äpple och låt det fräsa med en stund. Rör ner crème fraiche, vatten och citronskal. Koka upp och smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per port inkl pasta

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem