Kanelparfait

Kanelparfait

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(27 st)

Vår kanelparfait är sagolikt god att bjuda på till efterrätt. Allra godast blir parfaiten om den får stå i kyl en stund innan servering.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Vispa äggolor och socker pösigt, tillsätt kanelen. Vispa grädden lätt och rör ner i äggsmeten. Häll smeten i en form och frys i minst 4 tim. Stjälp upp och låt stå i kyl 30 min innan servering.

Näringsvärden, per recept

  • Energi: 3340 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 376 g
  • Fett: 188 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag