Mandelflarn

Mandelflarn

Betyg

(79 st)

Spröda, klassiska mandelflarn som blir riktigt goda och knäckiga när smeten får koka ett par minuter. De är suveräna till efterrätter, glass eller bara som de är. Mums!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 15 skivor

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Hacka mandeln. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka på svag värme 1–2 min. Klicka ut smeten glest på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 6–7 min. Låt svalna något på plåten och böj dem sedan över en kavel eller glasflaska.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem