Mandelflarn

Mandelflarn

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(79 st)

Spröda, klassiska mandelflarn som blir riktigt goda och knäckiga när smeten får koka ett par minuter. De är suveräna till efterrätter, glass eller bara som de är. Mums!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 15 skivor

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Hacka mandeln. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka på svag värme 1–2 min. Klicka ut smeten glest på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 6–7 min. Låt svalna något på plåten och böj dem sedan över en kavel eller glasflaska.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem